torstai 15. kesäkuuta 2023

Hyvää pride-kuukautta!

Pride-kuukauden kunniaksi virkkasin nallen pride-lipun väreissä. Haluan tuoda tätä tärkeää asiaa esille blogissani, koska haluan osoittaa tukeni seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan.

Joku saattaa väittää, että esimerkiksi pride-kulkueeseen osallistumalla ihmiset haluavat vain huomiota toitottamalla, kuinka uniikkeja ovat. Asia ei minusta ole niin. Minusta pride-kulkueen tarkoitus on tuoda esille, miten paljon erilaisia ihmisiä on, ja normalisoida erilaisuutta. Se on tarpeellista, koska kaikkien pitäisi tulla kohdatuksi omana itsenään, eikä yhtenä edustamansa ryhmän jäsenenä, koska erilaisuutta on sekä ryhmien välillä, että niiden sisällä. Jokainen pitäisi siis kohdata samalla tavalla riippumatta heidän sukupuolestaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai mistään muustakaan ominaisuudesta, johon ei voi itse vaikuttaa. Pride-kulkueita tarvitaan niin kauan, että kaikkiin suhtaudutaan tasavertaisesti. Tällaisia ajatuksia minulla heräsi tästä aiheesta.



Minusta tämä nalle näyttää hienolta, vaikka pelkäsin että siitä tulisi liian värikäs. Käytin LoveCrafts-sivustolta löytyvää ilmaista ohjetta, joka on alunperin tarkoitettu pandan virkkaamiseen. Ohjeen suunnittelija on Sayjai Thawornsupacharoen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusi kissakaveri joukon jatkeeksi

Kun aikaa ja lankaa vihdoin löytyi, virkkasin jälleen jo bravuurikseni muodostuneen aminekon. Niiden tekeminen eri väreissä ja eri ilmeillä ...