lauantai 20. toukokuuta 2023

Tunteiden ilmaisun jatko-opas + ARVONTA!

Vain kahta ilmettä käyttämällä vuorovaikutus jää aika rajalliseksi ja siksi virkkasin ensimmäiselle mustekalalle kaverin. Se soveltuu tilanteisiin kuten:

Kun ruokalassa on herkkuruokaa

Kun joku sanoo, että koirat on parempia kuin kissat

Kun unohdit sateenvarjon kotiin, mutta ei silti sada

Kun juna on myöhässä

Kun avomies siivoilee pyytämättä


ARVONTA!

Jotta blogille saataisiin lukijoita, ajattelin pitää arvonnan. Osallistujien kesken arvotaan yksi virkattu tunnetilaa vaihtava mustekala, jonka värit ja ilmeet voittaja saa päättää.

Osallistuaksesi sinun täytyy vain:

1. liittyä blogin lukijaksi

2. kommentoida, mitä mustekalat voisivat sanoa (valitse yksi allaolevista kuvista)

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuva 4

Huomioi seuraavat asiat! Paras kommentti (tuomarina minä) saa yhden extra arvan. Pidetään kommentit hyvän maun rajoissa. Arvonnan voittaja maksaa mahdolliset postikulut mustekalan postituksesta. Osallistumisaikaa on su 4.6.2023 asti. Voittaja ilmoitetaan tämän postauksen kommenteissa. Jos voittajaa ei tavoiteta 11.6. mennessä, arvotaan uusi voittaja.

2 kommenttia:

  1. Ihana arvonta! Kuva 4.
    Mustekala sanoo: "Kevätlukukausi meni niin nopeasti! Vajaa viikko kesälomaan!". Toinen vastaa: "Minä olen jo pakannut retkivarusteet kesäloman ensimmäistä yön yli retkeä varten. Tiilikkajärvi - kohta täältä tullaan!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että saatiin edes yksi osallistuja, kiitos Tarja! Ota vaikka yhteyttä minuun sähköpostilla usva.myrsky@gmail.com ja kerro minkälaisen mustekalan haluaisit.
      Keksitpä hauskat kommentit mustekaloilta :)

      Poista

Uusi kissakaveri joukon jatkeeksi

Kun aikaa ja lankaa vihdoin löytyi, virkkasin jälleen jo bravuurikseni muodostuneen aminekon. Niiden tekeminen eri väreissä ja eri ilmeillä ...